>Reggad på Commo.se huskurer.blogg.se - Känn dig fräsh i vinter!
Hälsa
Webbhotell Lista

Känn dig fräsh i vinter!

Under vintermånaderna gör den kylan huden torr då är det otroligt viktigt att du är noga med både peeling och nogrann återfuktning. En peeling skrubbar bort döda hudceller så huden blir jämmnare och den använder du ca 1-2 gånger i veckan högst.
 
Det finns peelings både till ansiktet och kroppen men noga med att använda en som är just till ansiktet då.
 
Peerling (kropp)
 
Du behöver: Socker och olivolja
 
Hur du gör: Blanda socker och oljan tillsamans i en bunke, använd mycket socker så det blir en ganska tjock smet. Den här peerlingen använder jag främst på mina händer och ben, men fungerar över hela kroppen.
 
 
 
 
Peerling (ansikte)
Du behöver: flytande honung, bikarbonat/bakpulver
Hur du gör: Blanda havregryn, apelsinsaft och apelsinskal. Tillsätt varmt vatten så att det blir en smet. Fördela i ansiktet och massera in. Skölj bort med jummet vatten.
 
 
 
 
Återfuktande mask
 
Recept
1 avokado
2 msk honung

Hur du gör: Mosa avokadon noga med en gaffel, sedan blander du i honungen. Massera lätt in i ansiktet och lägg sedan ett 2 mm tjockt lager och låt verka.
 
Ansiktsmasken ska sitta på i minst 30 minuter för att verka och tar bort rodnad och finnar (för mig i alla fall). Sen smörj in dig i din favorit ansiktskräm!
 
 
 
 
1 Mikaela:

skriven

Ansiktspeelingen fungerade jättebra för mig så tack, din blogg inspirerar verkligen och cassiopeya är ett så coolt efternamn! :)

Svar: Gud var bra, och tack :)
Saga Cassiopeya

Kommentera här: