>Reggad på Commo.se huskurer.blogg.se - Skönhetstips för bättre hy
Hälsa
Webbhotell Lista

Skönhetstips för bättre hy

Det finns nästan hur många huskurer och tips för bättre hy som helst, jag har nu gjort en extra långt inlägg om några av mina bästa knep (fast jag har delat upp de) Men kom ihåg att huden i ansiktet är extra känsligt och om du är allergisk mot någonting borde du förstås inte ha det i ansiktet. Om du är osäker borde du prova först.

 

En viktiga sak är att i allmänhet att äta nyttigt mår hela kroppen bra av, även huden. Se till att inte äta mycket flottig mat utan mycket frukt och grönt. Att äta frukt eller bär till frukost är en bra start, själv äter jag russin till flingorna eller blåbär till frukost eller mellanmål. Ta grönsaker på skolan eller på jobbet, enkelt och uppfriskande!

 

 

 
Drick mycket vatten
Att dricka åtta glas vatten om dagen är bland det nyttigaste man kan dricka, det ger fukt inifrån och rensar ut gifter från kroppen. Att ta vatten istället för mjölk och saft på skolan eller på morgonen till exempel, är en bra början. Jag har en karraf vatten vid sängen, då dricker jag ialla fall mer.
 

Ta inte i ansiktet
Dina händer är oftas smutsiga eller flottiga, så försök att inte klia och ta i ansikte under dagen. Kom ihåg mobilen, hörlurarna, sängkläderna och handdukarna också, försök att tvätta och hålla dem rena regelbundet. Allt som är nära ansiktet ska egentligen hållas rent så det inte triggar ingång acnen igen.

Sov inte i sminket
Det är jätteviktigt att ta bort sminket innan du går och lägger dig, hur gärna du än vill gå och lägga dig i din varma säng. Jag mins att någon gång så glömde jag att tvätta bort sminket och nästa dag så vakande jag full av finnar, så nu glömer jag det aldrig!

Huden måste få andas under natten, den reparera även skador (finnar och sår till exempel). Det är också bra att försöka att ha en sminkfri dag i veckan, söndagar tycker jag  bäst, då man kan ta det lugnt och vara hemma. Jag sminkar av mig nästan direkt när jag kommer hem från skolan och försöker att hålla ner sminket generellt. Ett tips är att bara måla ögonbrynen och använda en färggrannt läppstft (inte något puder eller finntäckande), då tänker folk inte på att man är osminkad och huden får vila.

1 Niniz:

skriven

Gillar verkligen din blogg!!!!!!!! :D

Svar: Tack så mycket!
Saga

Kommentera här: