>Reggad på Commo.se huskurer.blogg.se - Bli lyckligare
Hälsa
Webbhotell Lista

Bli lyckligare

Sov mer
Att sova är bland det viktigaste man gör, sömn gör mer gör oss mer lyckliga, du blir effektivare och gladare av sömn (och mindre trötta).  Det gör oss även mer posetivt inställda och koncentrerade.

Tillbringa mer tid med familj och vänner
Att vara med sina nära och kära gör en gladare, det finns flera studier som visar hur stor skilland det verkligen gör. Jag kan känna själv att jag blir mer lycklig när jag är med min familj eller kompisar.

Vara mer utomhus
Man mår helt enkelt bättre om man är utomhus, 20 minuter räcker för att få humöret på topp. Det förbättrar minnet . Även temperaturen spelar roll, din lycka maximeras vid 13,9 grader- Så åk utomlans under de kallaste vinterdagarna.

Hjälpa andra
Att göra en insats för någon annan är bra för även dig, du blir allmänt gladare och mer tillfredställd. Du boostar även ditt samvete.

Meditera för att bli lugn            
Om du mediterar blir du mindre stressad och det ger snabba resultat. Bara efter några minuter kan du känna dig lugn och tillfredställd.

Fejka ett leende
När du ler sänder du din kropp ”glad-signaler” och blir automatiskt lite gladare. Din dag blir mer positiv och du blir lite lyckligare! Att smila någon minut framför spegeln kan göra din dag bättre.

Träna för hjärtat
Att träna motverkar depression, och det och det hjälper även till att öka hjärnkapaciteten. Man tycker även om din kropp mer. Många tror att det inte har tid att träna men sju minuter räcker gott och väl.

 
 
 

Vad gör dig lyckligare?

 

 

 

1 anonym:

skriven

att dansa och göra karate gör mig glad

2 ADARAS:

skriven

Vilket härlig inlägg!!

Svar: Tack så mycket!
Saga Cassiopeya

3 Meya:

skriven

Yoga är en sak! Och att gå kvällspromenader vid havet.

Kommentera här: