>Reggad på Commo.se huskurer.blogg.se -
Hälsa
Webbhotell Lista

Önska inlägg

Hej, nu behöver jag lite feedback på bloggen. Jag vill gärna veta vad ni vill läsa om, jag skriver inom kategorierna om huskurer, smink, skönhet och olika recept, så kommentera gärna.Vad tycker du att ska jag skriva om?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skolavslutnings special

Hej, snart är det skolavslutning (min är fredagen den 13..) och jag har gjort ett special inlägg som ger dig några grymma tips på den toppade looken samt förberedelser.

 

Förberedelser

Använd en ansiktsmask någon dag innan, på skolavslutningen vill man vara extra snygg och en ansiktsmask gör huden ren och tar bort finnar.

Skrubba ansiktet (finns att köpa en kräm som har skrubbeffekter, annars använd socker och olivolja) några dagar före det kommer att ta bort döda hudceller, men gör det innan du går och lägger dig (du blir röd i ansiktet)

Klipp dig, det är alltid fräscht att ta bort de slitna hårtopparna innan sommaren eller få en ny awesome frisyr. Vill själv ha snelugg med vågar inte haha.

Fixa och fila naglarna, du kan också måla dem i en snygg färg som matchar din kläning/outfit.

Öva att gå  i skorna, om du ska ha högklackat. Annars blir det lätt vingligt..

Morgonen före

Kliv upp i bra tid, då har du tid att göra i ordning dig.

Matcha smink och outfit, till exempel om du har en blå klänning borde du ha en blå ögonskugga.

Raka benen, om du nu ska vara barbent.

Locka håret, jag tycker att det är fint och sommrigt med lockigt hår. Det är enkelt och snyggt!

Sätt en blomma i håret, från rabatten (eller köp en plast som där nere), det är perfekt till skolavslutningen!

 

 

Tips på outfit
Har du precis som jag, inte bestämt dig vad du ska ha för kläder på skolavslutingen än? Här jag du några snygga känningar (från Nelly) med mera. Klicka på bilderna för att komma dit du kan beställ dem eller bara ta en bättre titt och checka priserna!

 

 

 

 

Vad ska ni ha på er på skolavslutningen?

 

Huskurer mot solbränna

  • Citron kan fungera bra mot brännan, badda försiktigt citronsaft runt det drabbade området
    det kommer att kyla ner och lindrar smärtan.
  • Om det inte fungerar så lägg en handduk i kallt te och placera den sedan på brännan, det kommer att precis som citronen, kyla ner och lindra smärtan.
  • Om du har problem med att sova, så är ett bra tips att hälla upp ett svalt bad och sedan tillsätta 2 matskedar bikarbonat.
  • Avokado är en användbart i nästan alla huskurer och även här, mosa en övermogen avokado ordentlig och smörj in förskitgt den på brännan.
  • Du kan också badda med filmjölk, det som många av de andra tipsen kyler ner och förhoppningsvis också lindrar. Du kan också riva några potatisar och sedan placera på brännskadan.